VIDEO: Hoe geef ik mijn grenzen aan

Nee zeggen tegen mensen waar je van houd, mensen die het beste met je voor hebben. Een voorstel met alle beste intenties van de hele wereld, maar het voelt niet goed, het voelt niet fijn. Nee zeggen is soms het moeilijkste wat er is, want je wilt immers niemand kwetsen.Ik ben Lindsay Hugers, en als coach en ondernemer help ik vrouwen net als jij om keuzes te maken waar ze weer helemaal gelukkig van worden. Ik weet hoe lastig het kan zijn, om je leven om te gooien of een andere richting in te gaan.Wil je meer weten? Ik vertel je graag meer over dit thema, of andere thema’s. Kijk voor het complete aanbod op onze website. Een kennismaking met ons, of door middel van de mini training is altijd gratis en geheel vrijblijvend. We ontmoeten je graag .


18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven