top of page

Ik ben super fan van mezelf✌🏼 😛

Niemand die dit gaat zeggen natuurlijk.. Ik ben super fan van kernwaarden en misschien staat dit wel gelijk aan fan zijn van jezelf.🥰 Ik wil graag weten wat IK nodig heb. En ik wil graag onderzoeken wat IK leuk vind. Ik wil doen waar ik gelukkig van word en wat bij me past.🤩 Zo vaak IK gebruiken word gezien als onbeleefd. Dat heb je vroeger niet geleerd. Samen delen, lief zijn voor je medemens, zorgen voor de ander.... Dat zit veel meer in ieder zijn opvoeding. In ieder geval, in de mijne wel! 😇 Maar waar was IK? Dat weet ik niet... IK was goed in zorgen voor andere mensen, en dat leidde dus ook tot een baan als verpleegkundige. 😷 Maar waar was IK? Ik deed waar ik goed in was maar het koste me heel veel energie. Ik werkte me de pleuris en zorgde dag en nacht.🌛 Maar waar was IK? Ook naast mijn werk was ik goed in zorgen voor andere mensen en had een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Anderen vonden het ook fijn om verbonden te zijn met mij.👭👭 Maar waar was IK? Ik gaf en gaf, maar kreeg niet hetzelfde terug. Ik verwachtte dat ook niet, want ik kon prima voor mezelf zorgen!🧘 Ik was moe, ik was op, ik was er klaar mee....🥱 Dat was het punt waarop ik besloot een onderzoek te starten naar mezelf. Wie ben ik eigenlijk? En wat wil ik dan? Gek toch, dat ik dat niet weet...🕳️ Één van de eerste dingen die ik ben gaan doen was aan de slag gaan met kernwaarden. Dit kwam op mijn pad, omdat iemand mij dit als tool wilde geven. 👁️👍🏽 ⭐ Bewoordingen vinden voor alles wat ik WEL weet van mezelf. ⭐Woorden die passen bij mij kern, bij mijn wezen, bij mijn ZIJN. Omdat ik dat zo voel. ⭐En ik sta mezelf toe om te gaan ervaren of het ook daadwerkelijk bij mij past. Want IK ben belangrijk. En IK ben overtuigd dat er vele IKKEN zijn zoals IKKE was, en dat de wereld een stuk prettiger zou zijn als iedereen meer fan zou zijn van zijn eigen IK. 🔥💫✨

7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page