VIDEO: Hoe ben ik een goede moeder

Als moeder van twee kleine kinderen, weet ik als geen ander hoe het lastig het kan zijn om tijd te nemen voor jezelf. Daarbij maakt het werken als ondernemer je wel flexibeler, maar ben je toch nog steeds een soort van manager met meerdere fulltime banen tegelijkertijd. Het is dan ook een ware kunst geworden om 2 bedrijven, en een grote boerderij te combineren met twee kleine kinderen. Ik ben Lindsay Hugers, en als coach en ondernemer help ik vrouwen net als jij om keuzes te maken waar ze weer helemaal gelukkig van worden. Ik weet hoe lastig het kan zijn, om je leven om te gooien of een andere richting in te gaan. Wil je meer weten? Ik vertel je graag meer over dit thema, of andere thema’s. Kijk voor het complete aanbod op onze website. Een kennismaking met ons, of door middel van de mini training is altijd gratis en geheel vrijblijvend. We ontmoeten je graag .


11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

2021 By Willian & Lindsay

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram