VIDEO: Hoe vind ik mijn juiste richting? (4)

Hoe vind ik mijn juiste richting?

Je weet niet wat je wil en je bent geneigd om in je hoofd te schieten. Het te gaan beredeneren en te vatten. Dit lukt niet altijd. Want de verbinding tussen je gevoel en je hoofd verloopt nog niet soepel.

Ik ben Lindsay Hugers, en als coach en ondernemer help ik vrouwen net als jij om keuzes te maken waar ze weer helemaal gelukkig van worden. Ik weet hoe lastig het kan zijn, om je leven om te gooien of een andere richting in te gaan. Zowel met werk, als op een woonplek of in een relatie.

Wil je meer weten? Ik vertel je graag meer over dit thema, of andere thema’s. Kijk voor het complete aanbod op onze website. Een kennismaking met ons, of door middel van de mini training is altijd gratis en geheel vrijblijvend. We ontmoeten je graag.


10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven