VIDEO: Over Lindsay - weten waar je voor staat


Waar ik super blij van word is als ik zie dat vrouwen proberen om de meest liefdevolle versie van zichzelf te worden. Vrouwen die willen weten wie ze zijn, en waar ze voor staan.

Ik ben Lindsay Hugers, e

n als coach en ondernemer help ik vrouwen net als jij om keuzes te maken waar ze weer helemaal gelukkig van worden. Ik weet hoe lastig het kan zijn, om je leven om te gooien of een andere richting in te gaan.

Wil je meer weten? Ik vertel je graag meer over dit thema, of andere thema’s. Kijk voor het complete aanbod op onze website. Een kennismaking met ons, of door middel van de mini training is altijd gratis en geheel vrijblijvend. We ontmoeten je graag .

4 keer bekeken

2020 By Willian & Lindsay

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram