VIDEO: Wat zijn mijn kernwaarden

Zou jij ook wel af willen van het gevoel dat je niet zo goed weet wat nou echt bij je past en wat je wil. Zou jij ook wel een handvat of een tool kunnen gebruiken, die jou inzicht geeft op een inzichtelijke manier. Waarbij jouw gevoel en je verstand op een lijn komen te liggen?


Ik ben Lindsay Hugers, en als coach en ondernemer help ik vrouwen net als jij om keuzes te maken waar ze weer helemaal gelukkig van worden. Ik weet hoe lastig het kan zijn, om je leven om te gooien of een andere richting in te gaan.


Wil je meer weten? Ik vertel je graag meer over dit thema, of andere thema’s. Kijk voor het complete aanbod op onze website. Een kennismaking met ons, of door middel van de mini training is altijd gratis en geheel vrijblijvend. We ontmoeten je graag .


3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

2021 By Willian & Lindsay

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram