top of page

Who are you without that Bra?

Al zo lang als de geschiedenis bestaat zijn mensen met hun uiterlijk bezig. Sieraden, kleding, verzorgingsproducten zijn van alle tijden al waren ze nooit zo luxe als vandaag de dag. Als ik in mijn garderobe en badkamer kastje kijk is er in de laatste jaren veel veranderd. Zo ben ik steeds minder en minder drogisterij producten gaan gebruiken, en mijn kleding is zich meer gaan vormen naar praktisch. En ondanks die verandering, waar ik toch ook wel trots op ben, kan ik ervan genieten om mezelf te verzorgen, op te maken en leuk te kleden. 


Er is één groot verschil waar ik mezelf het meest dankbaar voor ben. Het MOET niet meer.... 


Dichterbij de natuur komen is een weg, een vrij lange weg, waarbij ik me ook realiseer dat we er nog lang niet zijn. Zelfs niet wanneer we al in de natuur wonen.  Bij je natuur komen, bij je innerlijke natuur komen heeft vele kanten en gezichten. Maar... Wat is het doel daarvan? Het kan niet zo zijn -denk ik- dat we moeten streven naar een wereld zoals hij ooit was. In berevellen met een knots in je handen. De technologie, de wetenschap, de revolutie heeft ook van alles goeds gebracht. En dat mis ik wel eens in de reacties van mensen die anderen beschuldigen van het gebruik van bijv. plastic tasjes. Kijk eens naar wat jij kunt doen. - Wat is juist -  aan wat er in jouw kast hangt, wat heb jij daadwerkelijk nodig aan verzorgingsproducten. Wie wil jij zijn? En wie ga jij worden als je hier wat aan zou veranderen? Waar is jouw balans tussen jouw natuur en de realiteit van vandaag de dag? 
Ik ben benieuwd ;) 

6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page